Europa-Park
Terug naar overzicht

Europa-Park

-40%

Europa-Park is één van de grootste attractieparken in Europa en bestaat uit meerdere themagebieden die elk verwijzen en gethematiseerd zijn naar Europese landen. Het park biedt een enorm aanbod aan familie- en kinderattracties en presenteert een heel aantal shows van topniveau. Hoogtepunten beleven in de Silver Star, de kolkende rivier in Fjord Rafting trotseren of van de prachtige thematisering genieten en je onderdompelen in vreemde werelden tijdens een ritje in de Elfenfahrt en Volo da Vinci? In Europa-Park is dit allemaal mogelijk ... en nog veel meer.

Vind je één dag niet genoeg om alles te ontdekken, dan kan je overnachten in één van de zes themahotels of het Camp Resort en de camping.

Je hoeft je bezoek niet te reserveren. Op vertoon van je geldige Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard of Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart ≥ 1 meter aan de kassa krijg je eenmalig 40% korting op het tarief voor volwassenen (1 dagticket).

Meer info

Voorwaarden

Op vertoon van je geldige Plopsa-FunCard, Plopsa-GoldCard of Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart ≥ 1 meter krijg je eenmalig 40% korting op het tarief voor volwassenen (1 dagticket). Voordeel onbeperkt geldig tot en met 8 januari 2023 tijdens de reguliere openingstijden van het park. Korting enkel geldig aan de kassa. Korting enkel voor de Plopsa-abonnee en niet geldig in Rulantica. Niet cumuleerbaar en combineerbaar met andere voordelen en kortingen.

Hier vind je Europa-Park

Nog meer interessante voordelen